Stockholm

Nynäsvägen 310, Gamla Enskede

BUD

2 Rok

62 Kvm

3 584 kr/mån

Kommande på marknaden! Varmt välkomna till denna sociala och trivsamma tvårummare med högt läge och fönster i två väderstreck! Mycket välskött förening som tillåter en låg avgift om med endast 3 584 kr/månad och en vacker grönskande bakgård med grillmöjligheter. Här har ni en smart planerad tvåa med ett stilrent kök, ett rymligt vardagsrum med fint burspråk, ett stort fint sovrum och gott om plats för förvaring. Genomgående för bostaden är en hög standard av både kök och badrum (Stambytet var 2018/2019), insynsskyddat och väl ljudisolerat med 3-glasfönster, utöver förvaringen i bostaden disponerar nuvarande ägare även 2 st förråd med nyttjanderätt (Källarförråd ca 7 kvm, vindsförråd ca 3.5 kvm). Bostaden erbjuder flertalet charmiga originaldetaljer från fastighetens byggår såsom burspråk, vacker fiskbensparkett och en generös takhöjd om ca 2.7 m.

I hjärtat av attraktiva Gamla Enskede finner ni denna pärla. Här har ni ett rikt utbud av restauranger såsom Matateljen, Gamla Enskede Matbod, Tomatis och Delselius Bageri. Utöver lokala favoriter har ni även bekvämligheter såsom Ica, apotek, Sandsborgsbadet och flertalet gym. Här har ni mycket goda kommunikationer tack vare Sandsborgs T-bana och cykelbana som snabbt tar er in till City. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Interiör

Hall
Välkomnande entré med gott om plats för avhängning av ytterkläder. 

Kök
Smakfullt renoverat kök med gott om arbetsytor och förvaring, matplats för 4-6 personer och en vacker grönskande utsikt mot villaidyllen. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin, diskho och kyl/frys.

Vardagsrum
Trivsamt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och ett charmigt burspråk samt ett inbyggt barskåp. Här har ni gott om plats för soffa, soffbord, mediamöbel och övriga trivselmöbler. 

Sovrum
Ljust och harmoniskt sovrum utan insyn. Här har ni gott om utrymme för dubbelsäng, nattduksbord, garderober och byrå. 

Duschrum
Helkaklat stilrent duschrum med dusch, wc och handfat med kommod samt väggfast spegelskåp. Här har ni förberett för tvättmaskin. Renoverat i samband med stambytet 2018/2019.

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Högaffeln 3 & 4 är en äkta bostadsrättsförening i Stockholm med 11 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 3 lokaler. Föreningen är tomträttsinnehavare av marken. Tomträttsavtalet löper tills 2032-12-31.

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett vindsförråd med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar
2024 Byte av ventilationsfläkt
2024 Byte av undercentral
2023 Byte av Elservice
2022 Ombyggnation av hyreslokalen
2022 Uppgradering av föreningens gemensamma material
2019 Ombyggnation av lokal till bostadsrätt
2019/18 Stamrenovering

Planerade renoveringar
Dränering av baksida fasad kommer eventuellt att utföras i höst. 

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemensam tvättstuga som ligger i källaren i port 312 och den är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Föreningen har också ett cykel & barnvagnsförråd för medlemmar att nyttja. Hushållssopor slängs i en byggnad på innergården.


Trädgård
Föreningen har en härlig trädgård på baksidan av huset med två härliga trädäck där man kan grilla och ha stora middagar under sommarhalvåret.

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV samt bredband via fiber, föreningen har ett gemensamt avtal för bredband och IP-TV. 

Parkering
Boendeparkering råder i området till en kostnad om 500 kr/mån. Besök www.stockholmstad.se för mer information.

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. Avstämt med styrelsen 2024-09-10.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2023 samt kontrollerat med styrelsen den 2024-09-10. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 327 273 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2023.

Område & kommunikation

Allmänt i området
I Gamla Enskedes anrika villakvarter finns välrenommerade skolor, utmärkta kommunikationer och ett trevligt serviceutbud av bageri & café samt restauranger och butiker. Här bor ni med ett utmärkt läge nära Enskede Skola, Triangelkyrkan samt nära mysiga Delselius Bageri, Gamla Enskede Matbod och Matateljen. Det finns även secondhandaffärer, antikaffärer och inredningsbutiker i området.

Närservice
Det populära Globen-området med shopping, konserter och sportevenemang ligger inom några minuters gångavstånd. Storstadens alla begivenheter finns inom bekvämt avstånd. Varför inte ta en härlig promenad genom området och över Skanstullsbron till Södermalm eller en mysig cykeltur?

Ni hittar en Ica-butik vid Sandsborg, även närhet från bostaden till en Coop-butik vid Sockenplan. För den som vill storhandla finns en stor Ica Bea kvantum på Enskedevägen vid Sockenplan/Svedmyra eller Ica Supermarket i Globen.

Kommunikation
Nära till tunnelbanan som tar dig till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen ca 15 minuter.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder ett helt unikt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5 000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
  • Ägandeform

    Lägenhet - Bostadsrätt

  • Adress

    Nynäsvägen 310

  • Postnummer

    112 34

  • Rum

    2 rum och kök

  • Byggnadsår

    1909

  • Förråd

    Källarförråd

  • Tv/internet

    Fiber

  • Lägenhetsnummer

    0203

  • Lägenhetsnummer LMV

    1201

  • Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

  • Uppvärming

    Fjärrvärme

  • Energiventilation

    F-system

  • Avgift

    3 584 kr/mån

  • Ingår i avgiften

    Värme och vatten, Värme

  • Ingår ej i avgiften

    Obligatorisk avgift om 288 kr/mån för bredband

  • Andelstal, ägande

    11.59747920%

  • Andelstal, förening

    10.80997000%

Energi

  • Energistatus

    Utförd

  • Energiprestanda

    119 kWh/m2 och år

  • Energiklass

    E

  • Registrerad

    2020-01-23

Förening

  • Förening

    Brf Högaffeln 3 & 4

  • Org.nr

    769607-7820

Storlek

  • Boarea

    62 Kvm

  • Kommentar

    Lägenheten är hos föreningen registrerad som 60 kvm men är uppmätt till 62 kvm.

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

d25d5d6c-5208-4898-bd98-142711b86c6d
d2a90b2d-e392-40c4-800d-6ab54dd83e93
2b5ca8f1-9644-4a33-bd34-a1bd9218d1a6
8e22d87f-4d68-4341-8b94-cc82b3f19e75
8e011f1f-8a36-4838-b85a-8f09aa88b874

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow