Nacka

Tollarevägen 57, Tollare

4 495 000 KR

3 Rok

77 Kvm

6 578 kr/mån

Våning 0 av 3

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva denna välplanerade och smakfullt inredda bostad med en fantastisk uteplats på ca 20 kvm i söderläge i det populära området Tollare! Tollare är känt för sin trevliga atmosfär och närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Här bor du med stora sociala ytor, perfekt för trevliga sammankomster. Den öppna planlösningen skapar en rymlig och ljus atmosfär som gör bostaden inbjudande och trivsam. Bostaden har två WC och en genomgående hög standard med noggrant utvalda material och detaljer. Här är allt noga planerat för att skapa ett hem av högsta kvalitet. Juridisk person kan godkännas som köpare. Måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning.

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande och rymlig hall med gott om plats att hänga av sig sina ytterkläder och skor samt väldigt bra förvaring i stora garderober. Bostaden har genomgående parkettgolv och ljusmålade väggar, förutom hall och badrum där det är klinker. 

Badrum
Stort helkaklat badrum utrustat med WC, dusch med glasvägg, tvättmaskin, torktumlare, handfat samt spegelskåp ovan. Det finns gott om arbetsyta på bänken ovanför tvätt-och torktumlaren samt bra förvaring i skåpen för hygienartiklar och dylikt man önskar förvara. På väggar är det beige kakel och matchande klinker på golvet.

WC
Stilrent helkaklat och praktisk separat WC med handfat samt spegelskåp ovan. På väggar är det beige kakel och matchande klinker på golvet.

Sovrum 1
Trevligt och rymligt sovrum som med fördel kan användas som ett kontorsrum eller ett barnrum. Det finns gott om plats för en säng, skrivbord och övrig förvaring efter önskemål och behov. 

Sovrum 2
Stort trivsamt sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng och övrig möblering efter önskemål och behov. Det finns väldigt bra förvaring i stora garderober. Det är väldigt fint naturligt ljusinsläpp genom stora fönster. 

Kök & matplats 
Smakfullt och stilrent kök med otroligt bra förvaring för köksredskap och bra arbetsyta för både matlagning och bakning. Köket har ljusa köksluckor, rostfri bänkskiva och är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn, spishäll samt fläkt ovan. Det finns även plats för en stor matgrupp där man kan slå sig ner bekvämt och avnjuta sina måltider.

Vardagsrum 
Stort sällskapligt vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp och övrigt möblemang efter önskemål och behov. Vardagsrummet är i en öppen social planlösning tillsammans med köket, här är det trevligt att umgås med sitt sällskap samtidigt som maten tillagas. Det är väldigt fint naturligt ljusinsläpp genom stora fönster längs väggen och direkt härifrån nås den fantastiska uteplatsen.

Uteplats
Härlig stor uteplats som erbjuder generöst med utrymme för loungemöbler, matgrupp, växter och grill. Här är det trevligt att umgås under varma vår-och sommardagar. Varför inte påbörja dagen med en kopp kaffe i solen? Uteplatsen är belägen mot den lugna fina innergården. 

Förening

Allmänt om föreningen
Brf Lord Lambourne är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 73 stycken lägenheter med bostadsrätt samt en lokal. 

Juridisk person som köpare i föreningen
Stadgarna tillåter juridisk person som köpare så länge föreningen inte riskerar att bli oäkta, men styrelsen får neka juridiska personer utan grund. Föreningen har utrymme för att godkänna juridisk person i dagsläget, avstämt med styrelsen 2024-04-16.

Delat ägande 
För makar, registrerade partners och sambos tillåter föreningen delat ägande oavsett ägarandel. Gäller det delat ägande med förälder/barn, vänner eller juridisk person får styrelsen ta ställning till detta.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm med nyttjanderätt. 

Gemensamma utrymmen
Föreningen har 3 stycken takterrasser, innergård, övernattningslägenhet, bastu/relax, festlokal, cykel- och barnvagnsrum, återvinningsrum samt garage.

Renoveringar
Tätning av hisschakt på Tollarevägen 53, planeras till våren 2024. Eftersom byggnaden uppfördes 2017 så är inget större underhåll planerat i dagsläget.

TV & bredband
Leverantör Tele2 - bredband (1000/1000 mbit) och basutbud för TV. 

Föreningens ekonomi
Föreningen höjde avgiften om 5% vid årsskiftet, därefter har föreningen inga beslutade avgiftsförändringar. Avstämt med styrelsen 2024-04-16.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2022 samt kontrollerat med styrelsen den 2024-04-16 Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Gemensamhetslokaler

Gemensamhetslokal
Fantastisk gemensamhetslokal kan hyras för kalas/fest eller övernattning 400 kr/dygn. Lokalen på 53 kvm är belägen på bottenplan i Ateljén och har bl a bäddsoffa, säng och fullt utrustat kök. 

Bastu/relax
Underbar relax (bastu, dusch och omklädningsrum) i Tegeltrappan plan 2 om ca 53 kvm och kan hyras för 50 kr/tillfälle. 

Takterasser
Det finns tre takterrasser varav en utrustad med gasolgrill. På terrasserna finns gemensamma odlingar där det bland annat finns vindruvor, äpplen och smultron. En trevlig trädgårdsgrupp hjälper en trädgårdsmästare med planering och utförande.

Innergård
Är utrustad med sittgrupper, vindskyddad sandlåda för barnen och en kolgrill. Här finns även en gemensam förvaringslåda för uteleksaker. 

Cykelrum
Finns i Tegeltrappan och Ateljén.

Barnvagnsrum
Rullstolsrum/barnvagnsrum finns i samtliga byggnader.

Soprum
Finns två soprum på Tollarevägen 53 och Tollareslingan 3. Här finns även källsortering av papper, plast, metall, glas, batterier och ljuskällor. 

Parkering
Det finns 64 garageplatser varav 2 är handikappanpassade. Laddplatser för elbil finns. Det finns en intern kö för parkering, det finns i dagsläget lediga platser, både vanlig plats och laddplats. Pris 2 000 kr för vanlig plats och 2 200 kr för laddplats + förbrukning. 

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 1 159 177 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2022. 

Område & kommunikation

Allmänt om området
Området Tollare bjuder på en unik kombination av skärgårdscharm och stadsliv. Beläget mindre än en mil från storstadens puls, är det en plats där vardagslyx möter naturens lugn och skönhet. Oavsett om du är intresserad av kompakta lägenheter, praktiska radhus eller exklusiva villor och takvåningar, har Tollare något att erbjuda. Havet och skogen ligger bara ett stenkast bort, vilket ger invånarna möjlighet att njuta av en idyllisk tillvaro.

Närservice
När det gäller närservice har Tollare allt du behöver och mer därtill. Förskolor och grundskolor, inklusive Noblaskolan (F-9), finns i området. Dessutom finns det gott om lekplatser, badplatser och natursköna promenadstråk längs med stranden. För den som är sugen på aktiviteter finns det bland annat småbåtshamnar, gym, restauranger och fik att utforska. För en särskilt delikat upplevelse kan man inte missa ett besök på Kenny's Gelato vid kajen eller en avkopplande dag på Mårtens holme. För barnens fritid finns det en mängd olika aktiviteter att välja mellan, från olika idrotter till utforskande av naturens mångfald.

Kommunikation
Här bor du med goda kommunikationer, Tollare är välanslutet till resten av Stockholm. Med flera busslinjer som tar dig till Slussen på cirka 20 minuter och direktbussar under rusningstrafik är det enkelt att ta sig in till stadskärnan. Dessutom är den blåa linjen för tunnelbanan under byggnation och förväntas vara klar år 2030, vilket kommer ytterligare förbättra förbindelserna mellan Tollare och centrala Stockholm. 

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5 000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
  • Ägandeform

    Lägenhet - Bostadsrätt

  • Adress

    Tollarevägen 57

  • Postnummer

    132 49

  • Rum

    3 rum och kök

  • Byggnadsår

    2017

  • Balkong

    Uteplats om ca 20 kvm

  • Förråd

    Källarförråd

  • Tv/internet

    Tele2

  • Lägenhetsnummer

    212

  • Lägenhetsnummer LMV

    1001

  • Våning

    0 av 3

  • Hiss

    Ja

  • Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

  • Uppvärming

    Bergvärme

  • Avgift

    6 578 kr/mån

  • Ingår i avgiften

    Värme, vatten & kabel-TV (basutbud)

  • Ingår ej i avgiften

    Obligatoriskt tillägg om 160 kr/mån för internetuppkoppling

  • Andelstal, ägande

    1.3524%

  • Andelstal, förening

    1.3524%

  • Pantsättningsavgift

    573 kr/pantbrev

  • Överlåtelseavgift

    1433 kr

Energi

  • Energistatus

    Beställd

  • Energiprestanda

    104 kWh/m2 och år

  • Energiklass

    E

  • Registrerad

    2020-09-24

Förening

  • Förening

    Brf Lord Lambourne

  • Org.nr

    769629-5612

Storlek

  • Boarea

    77 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

7436baa5-c166-4eb9-b644-7c4b47af8c62
2b02e03d-8ff9-4cc1-aa26-e7e1b12bb5ae
834b0a63-ff75-4812-8089-e31e388dae44
9490359c-4ee2-4718-b74b-79cc97866189
d5a4b21f-2f19-404a-aa4d-0d446add4834

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

Tollarevagen_57_2307_19229985

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow