Stockholm

Cedergrensvägen 16

2 995 000 KR

2 Rok

40.5 Kvm

2 079 kr/mån

Våning 4 av 4

Nu saluförs denna fräscha och välplanerade bostad vid populära Midsommarkransen. Juridisk person accepteras och fri uthyrning. Perfekt boende om du studerar eller om du vill hyra ut dom gånger du är bortrest med full service. Lugnt och attraktivt läge. All möblering ingår i köpet, så det är bara att flytta in. Välkommen på visning!

Beskrivning

Beskrivning

Juridisk person accepteras! Mycket trevlig lägenhet där allt det nödvändiga får plats. Rum med stort fönster, köksdel, matplats, kyl med frysfack, micro, diskmaskin och vattenkokare. Platsbyggd skrivbordsdel och förvaring samt en rejäl säng. Stort helkaklat badrum med duschplats och badkar. Lägenheten präglas av en stilren skandinavisk design. Som ett eget hotellrum där du även kan hyra ut fritt via Avanti Hotel..

Perfekt boende för företagaren, veckopendlaren eller studenter.

På hotelldelen har du tillgång till full hotellservice. Varje dag serveras frukost och middag och i lobbyn finns en trevlig bar. Hotellet är i gott skick och har genomgått flera renoveringar. I fastigheten finns gemensam uteplats med utemöbler och grill. I fastigheten finns även tvättstuga, konferensrum, bar, restaurang och ett gym samt bastu. Möjligheten finns att hyra ett extra förråd i källaren. Hotellet tillhandahåller sängkläder och handdukar veckovis. Under uthyrning sköter hotellet bäddning och städning, både när du lämnar för uthyrning och innan du kommer hem igen. Personlig service finns tillgänglig dygnet runt. 

Avgiften är 2079 kr/mån. Obligatoriskt driftstillägg 300 kr/mån. Inklusive moms med 25%. I avgiften inkluderas el, vatten, internet, kaffe/te i receptionen, tillgång till gym och bastu, tillgång till cyklar att hyra, nytvättade lakan/handdukar 1 ggr/vecka och parkering.

Mer att läsa mer om konceptet samt föreningen www.aparthotel.se 

Omgivning

Goda kommunikationer som gör att man lätt och snabbt tar sig in till Stockholm City. Närmaste T-bana är Telefonplan, det tar ca 12 minuter in till city. Det finns även ett flertal busslinjer som trafikerar området. Närhet även till matbutiker, caféer och restauranger. Hotellet erbjuder att kostnadsfritt låna cyklar från cykelpoolen.

Närhet till trevliga Svandammsparken. I närområdet ligger Telefonplan och Vinterviken med badplatser, restaurang samt padelbanor.

I Liljeholmens centrum finns stor galleria med gott om utbud med affärer och restauranger.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
  • Ägandeform

    Lägenhet - Bostadsrätt

  • Adress

    Cedergrensvägen 16

  • Postnummer

    126 36

  • Rum

    2 rum och kök

  • Fönster

    3-glas

  • Förråd

    Källarförråd finns att hyra

  • Lägenhetsnummer

    00412

  • Våning

    4 av 4

  • Hiss

    Ja

  • Uppvärming

    Fjärrvärme

  • Avgift

    2 079 kr/mån

  • Ingår i avgiften

    El, värme, vatten, kabel-tv & bredband

  • Andelstal, ägande

    2.27718%

  • Andelstal, förening

    2.01058%

Förening

  • Förening

    Brf ApartHotel Attaché

  • Org.nr

    769627-1993

Storlek

  • Boarea

    40.5 Kvm

Delägare / Fastighetsmäklare

Delägare / Fastighetsmäklare

Christian Enström

073-073 32 44

Partner / Fastighetsmäklare

Partner / Fastighetsmäklare

Mats Olander

070-641 13 36

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Cedergrensvägen 16 04
Cedergrensvägen 16 05
thumbnail hemnetskylt.orginal (1)
Cedergrensvägen 16 17
Cedergrensvägen 16 18

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

1 PLANRITNING

Cedergrensvägen 16 copy-3

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow