Stockholm

Valhallavägen 53

2 495 000 KR

1 Rok

28 Kvm

1 663 kr/mån

Våning 3 av 5

Mycket trevlig och välplanerad lägenhet med lugnt läge mot innergården. Rymligt rum samt separat kök. Badrum med badkar. Möjlighet att göra om planlösningen. Välskött och stambytt fastighet. Trevligt läge med närhet till grönområden och City. Mycket goda kommunikationer. Bra läge med närhet även till KTH, Stockholms Universitet och Handelshögskolan.

Beskrivning

Interiör

Stort rum med parkettgolv och plats för möblering. Idag finns en loftsäng på plats men även utan den finns plats för både säng, soffa och matplats. Stort fönsterparti mot innergården som ger ett härligt ljusinsläpp. Kök med kyl, induktionshäll, fläkt, inbyggd micro samt arbetsytor och fönster. Rymligt helkaklat badrum med badkar. Hall med garderob, plats för avhängning och ytterligare förvaringsmöjligheter. Alternativa planlösningar möjliga, se t ex förslag under planlösning. Man kan även flytta in köket i vardagsrummet (vid väggen mot badrummet) och skapa ett mindre sovrum i köket.

Förening

Brf Roslagsbanan 4. Äkta förening som äger marken. Föreningen består av och 24 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken. Föreningen bildades 2000. Föreningen godkänner delat ägande (t ex förälder/barn). Juridisk person godkänns ej. Inga beslutade avgiftsförändringar.

Fastighet

Välskött fastighet från 1931. Gruppavtal för kabel-TV och bredband via ComHem, obligatorisk avgift på 213 kr/mån. I fastigheten finns gemensam innergård med utemöbler. Vädringsbalkonger finns på varje våningsplan. Tvättstuga i källaren (2 tm, 1 tt och 1 ts). Soprum med sopsortering i källaren för glas, tidningar, pappersförpackningar, plast, metall och matavfall. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Renoveringar:

2003 - 2004 - El och avloppsstammar. 

2005 - Säkerhetsdörrar. 

2008 - 2010 - Fasadrenovering och målning av fönster mot Valhallavägen. 

2008 - 2009 - Målning och ny belysning i trappuppgång. 

2011 - Nytt soprum och tegeltak mot Valhallavägen. 

2011 - 2012 - Ny Fjärrvärmecentral. 

2012 - 2013 - Gårdsrenovering, utgrävning och helt nytt bjälklag. 

2014 - Plåttak mot gården och alla skorstenar målades om. 

2014 - Renovering av hyreslägenhet. 

2014 - Justering av takfönster och ny styrenhet till hiss. 

2016 - Målning av samtliga fönster mot innergården. 

Inga större renoveringar är planerade framöver.

Lägenheten ligger precis invid KTH och med närhet till Stockholms Universitet och Handelshögskolan. I området finns gott om service med flertalet matbutiker, restauranger, caféer och andra butiker. Mycket goda kommunikationer med tunnelbana (röd linje) med nedgång precis utanför entrén och närhet till Östra station med ett stort utbud av busslinjer samt Roslagsbanans alla tågförbindelser. Även närhet till City samt till flertalet grönområden som Lill-Jansskogen, Brunnsviken och Hagaparken.

Fakta
  • Ägandeform

    Lägenhet - Bostadsrätt

  • Adress

    Valhallavägen 53

  • Postnummer

    114 22

  • Rum

    1 rum och kök

  • Byggnadsår

    1931

  • Lägenhetsnummer

    135

  • Lägenhetsnummer LMV

    1305

  • Våning

    3 av 5

  • Hiss

    Ja

  • Avgift

    1 663 kr/mån

  • Ingår i avgiften

    Värme, Vatten

  • Andelstal, ägande

    2.8694%

Förening

  • Förening

    Roslagsbanan 4

  • Org.nr

    769606-4703

Storlek

  • Boarea

    28 Kvm

Delägare / Fastighetsmäklare / Jur. kand.

Delägare / Fastighetsmäklare / Jur. kand.

Per Johansson

070-960 61 29

Delägare / Fastighetsmäklare

Delägare / Fastighetsmäklare

Christian Enström

073-073 32 44

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

L1280376
L1280400
Hittelön bild
L1280361
L1280368

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

Floorplan letterhead - Valhallavägen 53 - Ny - Nuvarande Planlösning - 2D Floor Plan

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow