Stockholm

Hornsbergs Strand 95

8 800 000 KR

3 Rok

82 Kvm

3 760 kr/mån

Våning 3

Huset uppfördes 2012 men bostaden är totalrenoverad 2019 med påkostade materialval. Väldigt stor balkong om ca 30 kvm som löper runt hela bostaden. Välkommen hem!

Beskrivning

Interiör

Hall.

Välkomnande och rymlig hall med god plats för förvaring av ytterkläder, skor etc genom hatthylla och stor skjutdörrsgarderob.

Master bedroom.

Rogivande och välplanerat sovrum med god plats för dubbelsäng, tv-möbler etc. Goda förvaringsmöjligheter genom stor skjutdörrsgarderob. Här nås även balkongen.

Sovrum/barnrum.

Perfekt att använda som sovrum/gästrum/barnrum. God plats för dubbelsäng, möbler eller dylikt.

Badrum.

Helkaklat med golvvärme. Här finns WC, badkar med dusch och vikningsbar glasvägg, dubbla handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Stor arbetsyta med förvaring ovan TM/TT.

Vardagsrum.

Underbart rum med gott om ljus insläpp genom stora fönsterpartier och en helt fantastiskt utsikt över vattnet. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot kök vilket gör detta rum till hjärtat av bostaden.

Balkong.

Klinkerbelagd balkong om ca 30 kvm som löper runt hela bostaden. Balkongen är även djup vilket gör att den är lättmöblerad med loungemöbler, mat-möbler, grill eller dylikt.

Förening

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 225 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. I föreningen finns även 5 hyresrättslokaler. 

Föreningen köpte fastigheten 2012 (äger marken). 

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 120 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 448 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2017. 

I anslutning till varje trapphus finns det ett förråd som är avsett för barnvagnar och rullstolar. I föreningens garage finns det tillgång till cykelförråd och på föreningens två innergårdar finns det även tillgång till cykelställ. Det finns även tillgång till två soprum för källsortering, ett på Hornsbergs Strand och ett på Sara Lidmans Gata. Kärl finns för bland annat glas, wellpapp, elektronik, batterier och ljuskällor. 

Huset är miljöcertifierat enligt det amerikanska miljösystemet LEED som står för Leadership for Energy and Enviromental Design och har klassats enligt den näst högsta nivån, "LEED guld" . 

Renoveringar.

2014 förbättrades skalskyddet genom installation av kameraövervakning, montering av frostfolie på fönster i garaget och montering av galler i undercentraler. Brytskydd har monterats på samtliga kodlås samt på ytterdörrarna. Grindar mot föreningens två gårdar byttes ut. Under hösten 2014 utfördes tvåårsbesiktningen. 
Föreningen har inga renoveringar planerade. I dagsläget pågår femårsbesiktningen.

Parkering.

I föreningen finns två garage med totalt 121 bilplatser och 5 MC-platser, plats kan hyras till en kostnad om 1 804 kr/månad för bilplats och 902 kr/månad för MC-plats, avgiften betalas månadsvis och i förskott. I dagsläget är det kö till samtliga platser. I området gäller även boendeparkering. För mer information se: www.stockholm.se

Föreningens hemsida www.brfvalbehaget.se

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 10.000:-. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
  • Ägandeform

    Lägenhet - Bostadsrätt

  • Adress

    Hornsbergs Strand 95

  • Postnummer

    112 15

  • Rum

    3 rum och kök

  • Byggnadsår

    2012

  • Balkong

    Balkong om ca 30 kvm

  • Förråd

    Källarförråd

  • Tv/internet

    TV & bredband via Ownit

  • Lägenhetsnummer

    1304

  • Våning

    3

  • Hiss

    Ja

  • Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

  • Uppvärming

    Fjärrvärme & bergvärme

  • Avgift

    3 760 kr/mån

  • Ingår i avgiften

    Värme

Förening

  • Förening

    Brf Välbehaget

  • Org.nr

    769620-9670

Storlek

  • Boarea

    82 Kvm

Delägare / Fastighetsmäklare

Delägare / Fastighetsmäklare

Christian Enström

073-073 32 44

Delägare / Fastighetsmäklare / Jur. kand.

Delägare / Fastighetsmäklare / Jur. kand.

Per Johansson

070-960 61 29

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Hornsbergs Strand 95 7876 11838607
Hornsbergs Strand 95 7876 11838643
Hitta
Hornsbergs Strand 95 7876 11838623
Hornsbergs Strand 95 7876 11838625

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

1 PLANRITNING

Hornsbergs Strand 95 copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow