SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Heleneborgsgatan 40, Södermalm

6 795 000 KR

2.5 Rok

83 Kvm Boarea

7 Kvm Biarea

5 780 kr/mån

Välkommen till denna exceptionella etagelägenhet i en vacker 20-tals fastighet. Med ett lugnt läge mot förenings innergård ligger detta boende som upplevs modernt och unikt. Denna bostad disponerar en totalyta om 90 kvm som erbjuder genomgående moderna inslag med 20-tals attribut. Entréplan med öppen yta för vardagsrum eller kanske ett hemmakontor och ett stort härligt badrum. Det övre planet finns vardagsrum, sovrum (möjlig 3:a), matplats, kök och bostadens andra badrum. Bekvämligheter såsom två badrum, två vardagsrum, tvättmaskin samt diskmaskin i köket och gott om förvaring i garderober.

Hornstull är ett underbart område på Södermalms västra spets som är ett av de trendigare delarna av Stockholm. Här finns mängder av restauranger, barer och kaféer. Bra kommunikationer med tunnelbana eller bussar. Samt nära vatten och natur på Reimersholme eller Långholmen. För den båtintresserade finns både Reimers Båtsällskap och Heleneborgs Båtklubb. Under sommarhalvåret kan man paddla kajak. Vintertid nyttjar du isen för skridskoåkning ut mot Riddarfjärden. Denna bostad och område måste upplevas på plats.

Kontakta ansvarig mäklare för privat visning.

Ansvarig Fastighetsmäklare
Mikael Bjérnhof
Ambassadör Fastighetsmäkleri

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow