SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Beckbrännarbacken 7, Södermalm

1 850 000 KR

1 Rok

11 Kvm

520 kr/mån

Yteffektiv etta med låg avgift om 520 kr per månad med utsikt mot Stig Claessons park! Här har ni ett charmigt boende där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt tack vare en generös takhöjd och det platsbyggda loftet som frigör yta under. Genomgående för bostaden är rikligt med ljusinsläpp tack vare ett stort tidsenligt fönster med spröjs, en generös takhöjd och en god standard för badrum, kök och ytskikt. Nya stilrena golv i hall och allrum. För ytterligare förvaring disponerar nuvarande ägare ett källarförråd om ca 1,6 kvm.

Fastigheten är välbevarad med en vacker entré och föreningen är välmående och tack vare föreningens goda ekonomi har avgiften inte ändrats sedan 2007 när fastigheten förvärvades. Här har ni den perfekta kombinationen mellan en lugn oas och närhet till populära Nytorget med sitt generösa utbud av trendiga restauranger och mysiga caféer. I närheten av Beckbrännarbacken hittar ni favoritställen som Ai Ramen, Punk Royal, Nook och Café Nizza. Mycket goda kommunikationer med flertalet busslinjer som snabbt tar er till Slussen! Tunnelbanestationen Sofia kommer etableras med uppgång i Stigbergsparken.

Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow